Kan ik meerdere itsme's koppelen aan één Doccle-account ?

Je kan maar één itsme per account koppelen en je kan een itsme slechts aan één account koppelen.

Om binnen hetzelfde account te werken, kan je alvast gebruik maken van eID als alternatief voor de andere personen, dit systeem laat namelijk wel toe om meerdere exemplaren per account te koppelen.

Een andere optie is om een tweede account aan te maken waarin de andere itsme wordt gekoppeld, en om vervolgens de verbindingen van jouw keuze te delen tussen beide accounts.

Dit zorgt ervoor dat beide accounts dezelfde documenten ontvangen en dat iedereen itsme kan gebruiken om deze te ontgrendelen.

Klik om te delen bovenaan in een account op Verbindingen (via de browserversie van Doccle, dit gaat niet via de app).

Je krijgt vervolgens een overzicht van de huidige verbindingen met telkens rechts een icoontje ​ waarop je kan klikken om dan Delen te kiezen.

Het mailadres van het andere Doccle-account krijgt vervolgens een mail met een uitnodiging om de deling te aanvaarden.

Let wel op:

Indien je de accounts beheert onder hetzelfde e-mailadres of je de deling uitvoert op éénzelfde computer, dien je na het versturen van de uitnodiging om te delen, af te melden van het account, opnieuw aan te melden tot het account waarin je de deling wil ontvangen en dan pas naar de e-mail gaan om de uitnodiging te aanvaarden. Doe je dit niet denkt het systeem dat je naar hetzelfde account wil delen en dit gaat niet.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen