Je Doccle-account extra beveiligen met itsme

Je kan itsme koppelen aan jouw Doccle-account om deze nog veiliger te maken en om beveiligde documenten te kunnen ontgrendelen.
Indien je nog nooit itsme gebruikt hebt, moet je eerst registreren bij itsme. Ga hiervoor naar https://www.itsme.be/get-started en download de itsme-app.

Je kan itsme koppelen:

Via de pc/browserversie van Doccle

Vanop de inlogpagina

• Ga naar de inlogpagina en kies meteen Log in met itsme.
  • Volg de stappen op de pagina van itsme.
  • Meld je aan op je Doccle-account (met je gebruikersnaam en wachtwoord of met eID) om de koppeling te voltooien.

Ingelogd op je account

• Ga via het menu rechtsboven naar Instellingen.
  • Ga naar de rubriek Beveiliging.
  • Kies Koppel je itsme en volg de stappen.

Via de mobiele app

Als je reeds bent ingelogd in de app:

• Ga naar Documenten en klik op een beveiligd document.
  • Klik op Log in met itsme.
  • Volg de stappen via de app van itsme. (Krijg je na succesvolle authenticatie met itsme een tussenscherm "Openen met Doccle?", bevestig dan met Open.)
  • Je itsme is nu gekoppeld met je Doccle-account.

Als je nog niet bent ingelogd in de app:

• Open de Doccle app.

• Klik op Log in met itsme.

• Volg de stappen via de app van itsme. (Krijg je na succesvolle authenticatie met itsme een tussenscherm "Openen met Doccle?", bevestig dan met Open.)

• Je itsme is nu gekoppeld met je Doccle-account.