Hoe maak ik een Doccle-account aan voor mijn vennootschap ?

Privé -en bedrijfsaccounts verschillen op zich niet van mekaar. Elk account bevat de mogelijkheid om bedrijfsgegevens zoals de bedrijfsnaam en het ondernemingsnummer in te voeren.

Het is ook perfect mogelijk om zowel privé als zakelijke documenten te ontvangen en te beheren binnen één account. Als gebruiker beslis je zelf in welke account je een verbinding met een bedrijf activeert.

Je kan een Doccle-account aanmaken via de link "account aanmaken" op onze loginpagina.

Vervolgens kan je je bedrijfsgegevens aan het account toevoegen. Dit kan via de browserversie van Doccle, wanneer je rechtsboven op je gebruikersnaam klikt en naar het menu “instellingen => accountinstellingen” gaat.

In het account kan je hierna klikken op "nieuwe verbindingen toevoegen" (het + teken indien je de app gebruikt) om verbindingen te activeren met de bedrijven waarvan je graag documenten ontvangt via Doccle.

Om je hierbij te helpen, vind je via volgende link een lijst van alle bedrijven waarvan je documenten kan ontvangen via Doccle.

Wanneer je klikt op de naam van een bedrijf in de lijst, ontdek je meteen welke gegevens je nodig hebt om deze aan jouw Doccle-account te verbinden via de functie "nieuwe verbindingen toevoegen": https://doccle.be/nl/bedrijven/

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen