Hoe betaal ik via Doccle?

1. Meld je aan op je account en open de factuur die je wil betalen (op de Startpagina of in je Archief)
  2. Klik naast de factuur op de knop BETAAL NU
  3. Kies je betaalmethode

Als je ‘bankkaart’ kiest, let er dan op dat je de eerste 17 cijfers (16+1) van je kaartnummer ingeeft en laat het vakje ‘Beveiligingscode’ leeg.

Je kan je kaartgegevens bewaren zodat je deze de volgende keer niet meer hoeft in te vullen en met één klik kunt betalen.

Opgelet

Betalen met Visa, MasterCard of andere creditcards is niet mogelijk.