Hoe betaal ik via Doccle?

Als je een te betalen rekening/factuur hebt, vind je na het openen van het document een knop Betaal nu.

Vervolgens krijg je de keuze tussen de betaalmethoden Bancontact, KBC en Maestro (deze laatste enkel via de browserversie van Doccle).

Bancontact via de browserversie van Doccle:

Hierbij krijg je een QR-code welke je kan scannen met Payconiq of met een andere Bancontact-compatibele app welke geïnstalleerd is op jouw smartphone.

Bancontact via de Doccle-app:

Hierbij krijg je geen QR code maar ga je meteen over naar een keuzescherm waar alle geïnstalleerde Bancontact-compatibele apps op jouw mobiel toestel worden voorgesteld.

KBC:

Deze optie opent KBC Touch of Mobile, naargelang het toestel welke je gebruikt (pc of mobiel).

Maestro via de browserversie van Doccle:

Hierbij heb je je gewone bankkaart nodig (met een kredietkaart kan je niet betalen via Doccle). Let er hierbij op dat je de eerste 17 cijfers van het kaartnummer ingeeft en laat het vakje “Verificatiecode” (CVC) leeg.

Opgelet

Betalen met Visa, MasterCard of andere creditcards is niet mogelijk.