Hoe verwijder ik de verbinding met een bedrijf?

Je kan op elk moment een verbinding laten verwijderen uit je account.

Voor je hiermee verder gaat, geven we je graag nog deze waardevolle informatie:

  • Een verbinding van een bedrijf waarbij je niet meer bent aangesloten hoef je niet te verwijderen. Zo behoud je de reeds ontvangen documenten in je archief (gratis!).
  • Wettelijk gezien dien je bepaalde documenten een aantal jaar bij te houden. In je Doccle-account gaat dit automatisch en worden AL je documenten minsten zeven jaar bewaard (langer indien wettelijk vereist).
  • Je hoeft een verbinding enkel te verwijderen als je de bijhorende documenten voortaan liever via een ander kanaal ontvangt (en dus niet meer op Doccle).

Van zodra je zeker bent dat de verbinding kan verwijderd worden, raden we je aan om je belangrijkste documenten eerst te downloaden. Zodra een verbinding verwijderd is verlies je immers toegang tot de documenten die je tot dan hebt ontvangen in je Doccle-account.

Klaar? Stuur ons een bericht met vermelding van je gebruikernaam en de namen van de verbindingen die je wenst te verwijderen. Dan brengen we dit zo snel mogelijk voor je in orde 👍

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 3
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen