Hoe verwijder ik de verbinding met een bedrijf?

Je kan op elk moment een verbinding laten verwijderen uit je account door onze diensten.

We geven je eerst graag deze nuttige informatie mee:

  • Verbindingen met bedrijven waarbij je geen klant meer bent, hoef je niet te verwijderen. Zo blijf je toegang behouden tot de reeds ontvangen documenten in je gratis en ongelimiteerde archief op Doccle.
  • Wettelijk gezien dien je bepaalde documenten een aantal jaren bij te houden. In je gratis Doccle-account worden AL je documenten minstens zeven jaar bewaard (of zo lang als wettelijk vereist), zolang de verbinding actief is in jouw Doccle-account.
  • Je hoeft een verbinding enkel te verwijderen als je de toekomstige documenten van het betrokken bedrijf liever via een ander kanaal ontvangt (en dus niet meer op Doccle).

Van zodra je zeker bent dat de verbinding kan verwijderd worden, raden we je aan om je belangrijkste documenten eerst te downloaden. Zodra een verbinding verwijderd is verlies je immers toegang tot de documenten die je tot dan hebt ontvangen in je Doccle-account.

Klaar? Stuur ons een bericht met vermelding van je gebruikersnaam en de namen van de verbindingen die je wenst te verwijderen. Dan brengen we dit zo snel mogelijk voor je in orde 👍

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen