Gebruik van datapunten voor verbindingen

Hoe kan ik mijn datapunten voor verbindingsvoorstellen beheren?

• Klik rechtsboven op je gebruikersnaam en selecteer ‘Instellingen
  • Ga naar de instelling ‘Data voor verbindingen

Op het data gebruik scherm ontdek je welke van jouw datapunten door Doccle worden gebruikt om nieuwe verbindingen te vinden en voor te stellen. Een verbinding is een link tussen jou en een organisatie. Nadat de verbinding tot stand is gebracht, kan het aangesloten bedrijf of de aangesloten instelling content met je delen via het Doccle-platform.

Je kan per datapunt instellen of deze gebruikt wordt om nieuwe verbindingen voor te stellen:

Je kan de functie om verbindingen voor te stellen, ook steeds in -en uitschakelen: