Hoe deel ik mijn documenten met een andere persoon?

Wil je alle documenten van een bepaalde bedrijf op Doccle automatisch beschikbaar maken voor een of meer andere personen, kan je kiezen om de verbinding te delen.

  1. Klik bovenaan in je account op Verbindingen. Je krijgt vervolgens een overzicht van je huidige verbindingen.
  2. In het overzicht klik je rechts van de gewenste verbinding op het icoontje met de drie stipjes en dan op Delen. Een nieuw venster Instellingen gedeelde verbinding opent zich.
  3. Vul het e-mailadres in van de persoon met wie je de verbinding wil delen. Je kan optioneel een andere naam voor de verbinding ingeven en een persoonlijke boodschap voor de ontvanger toevoegen.
  4. Klik op Verstuur uitnodiging om de uitnodiging te bevestigen.

De uitnodiging is een maand geldig en krijgt de status “In afwachting” tot de genodigde heeft geaccepteerd.

Je kan dit herhalen voor elke persoon waarmee je een verbinding wil delen.

Opgelet:
Indien je de accounts beheert onder hetzelfde e-mailadres of je de deling uitvoert op eenzelfde computer, dien je na het versturen van de uitnodiging om te delen, af te melden van het account, opnieuw aan te melden tot het account waarin je de deling wil ontvangen en dan pas naar de e-mail gaan om de uitnodiging te aanvaarden. Doe je dit niet denkt het systeem dat je naar hetzelfde account wil delen en dit gaat niet.

Wil je eenmalig documenten met iemand delen, kan je deze mailen vanuit je Doccle-account.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 2
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen