Wat doe ik wanneer ik de eID-plugin niet kan installeren in Firefox?

Als je Firefox gebruikt, dien je bij het installeren van de plugin nog een extra optie te activeren die ervoor zorgt dat de plugin ook wordt geïnstalleerd voor Firefox.

Tijdens het installatieproces ziet dit er zo uit:

Onder Firefox Plugin selecteer je Entire feature will be installed on local hard drive (De volledige functie wordt op de lokale harde schijf geïnstalleerd) alvorens je verder gaat met het installatieproces.​

Mocht je deze stap niet krijgen bij het opnieuw uitvoeren van de installatie, deïnstalleer dan eerst de plugin en extensie (zie hier) en voer vervolgens de installatie opnieuw uit.