Hoe kan ik een betaaldatum instellen voor een factuur?

Zelf een betaaldatum of "memodatum" instellen is enkel mogelijk met de knoppen "Via KBC" en "Via CBC", en dit wanneer je bent aangemeld op de webversie (niet in de mobiele app) van Doccle:

Kies je voor Mobiel (Bancontact) of Bankkaart (Maestro), gebeurt de betaling steeds direct, zowel in de webversie als met de mobiele app van Doccle.

Indien je toch niet onmiddellijk wil betalen, krijg je van ons een automatische herinnering per mail of app-notificatie, vijf dagen voor de vervaldatum (zolang je het document in je account nog niet hebt gearchiveerd of op “Al betaald” hebt gezet).

Je kan het document in dat geval op “Later afhandelen” zetten. Daar blijft het dan staan tot je het document hebt betaald via Doccle.

Tip

Betaal je toch liever met memodatum, kan je de betaling nog altijd inplannen via je online/mobile bank en het document in je Doccle-account markeren als "Al betaald".