Hoe stop ik het delen van een verbinding?

Zowel de ontvanger van een gedeelde verbinding als de delende persoon kan het delen van een verbinding op elk moment stoppen.

  1. Klik bovenaan in je account op Verbindingen. Je krijgt vervolgens een overzicht van je huidige verbindingen.
  2. In het overzicht klik je rechts van de gewenste verbinding via het icoontje met de drie stipjes op Delen. Een nieuw venster Instellingen gedeelde verbinding opent.
  3. Om de verbinding met een persoon te verbreken klik je op Annuleer.
  4. Een bevestigingsmail hiervan wordt gestuurd naar de tegenpartij.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 2
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen