Hoe maak ik een categorie aan?

Vanuit een document:

1. Meld je aan op je account en open het document waaraan je een nieuwe categorie wil toevoegen
  2. Klik links van het document naast Categorieën op het plusteken (+) (onderaan het document indien je de app van Doccle gebruikt)
  3. Vul een categorienaam in naar keuze en klik op + of druk op de Enter-toets

Vanuit Instellingen:

1. Klik via het menu rechtsboven in je account op Instellingen
  2. Open de rubriek categorieën
  3. Vul een categorienaam naar keuze in en klik op de knop categorie toevoegen

Nadat een categorie is aangemaakt, kan je deze ook steeds toekennen aan andere documenten.