Hoe verander ik mijn e-mailadres?

• Ga in je account via het menu rechtsboven naar Instellingen en kies dan accountinstellingen. Je kan vervolgens je e-mailadres, telefoonnummer en andere contactgegevens aanpassen.
  • Klik opslaan om je wijzigingen te bewaren.

Opgelet

Je gebruikersnaam wijzigt niet automatisch met het aanpassen van je e-mailadres. Wil je ook je gebruikersnaam wijzigen, contacteer ons met vermelding van je huidige en je gewenste gebruikersnaam, dan passen wij deze zo snel mogelijk voor je aan.