Hoe verander ik mijn wachtwoord?

• Heb je nog toegang tot je account? Ga via het menu rechtsboven in je account naar Instellingen > wachtwoord. Daar kan je meteen een nieuw wachtwoord instellen.
  • Heb je geen toegang meer tot je account? Met behulp van je gebruikersnaam kan je een nieuw wachtwoord instellen door Wachtwoord vergeten? te kiezen op de aanmeldpagina.

Indien je ook je gebruikersnaam niet meer kent, kies dan Gebruikersnaam vergeten? op de aanmeldpagina.