Waarom krijg ik een melding “Je kan een verbinding niet met jezelf delen”?

De melding “Je kan een verbinding niet met jezelf delen” verschijnt als je de uitnodiging om te delen accepteert in dezelfde Doccle-account als die van waaruit je de uitnodiging hebt gestuurd.

Als je deze melding krijgt moet je je dus afmelden van de eerste account en je aanmelden op de (andere) account waarin je de uitnodiging wil aanvaarden.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen