Hoe kan ik een document afdrukken?

Via de website:

Boven elk document vind je een knop open/print in een nieuw venster. Vanuit het nieuwe venster zie je het document in optimale resolutie en kan je het eenvoudig afdrukken of opslaan op je computer.

Opmerking: als je het document hebt geopend met de link in de mail, vind je de knop onderaan rechts.

Via de app:

• Android: bij elk document dat je opent kan je bovenaan rechts klikken op het icoontje met de afbeelding van een printer:

• iOS (iPhone, iPad): bij elk document dat je opent kan je bovenaan rechts klikken op het volgende icoontje:

In het menu dat hierna opent, vind je onderaan het icoontje met de afbeelding van een printer: