Hoe koppel ik mijn itsme aan mijn Doccle-account?

Indien je nog nooit itsme gebruikt hebt, moet je eerst registreren bij itsme. Ga hiervoor naar https://www.itsme.be/get-started en download de itsme-app.

Ik wil itsme koppelen:

Via de pc/browserversie van Doccle

Vanop de inlogpagina

• Ga naar de inlogpagina en kies meteen Log in met itsme.
  • Volg de stappen op de pagina van itsme.
  • Meld je aan op je Doccle-account (met je gebruikersnaam en wachtwoord of met eID) om de koppeling te voltooien.

Ingelogd op je account

• Ga via het menu rechtsboven naar Instellingen.
  • Ga naar de rubriek Beveiliging.
  • Kies Koppel je itsme en volg de stappen.

Via de mobiele app

Als je reeds bent ingelogd in de app:

• Ga naar Documenten en klik op een beveiligd document.
  • Klik op Log in met itsme.
  • Volg de stappen via de app van itsme. (Krijg je na succesvolle authenticatie met itsme een tussenscherm "Openen met Doccle?", bevestig dan met Open.)
  • Je itsme is nu gekoppeld met je Doccle-account.

Als je nog niet bent ingelogd in de app:

• Open de Doccle app.

• Klik op Log in met itsme.

• Volg de stappen via de app van itsme. (Krijg je na succesvolle authenticatie met itsme een tussenscherm "Openen met Doccle?", bevestig dan met Open.)

• Je itsme is nu gekoppeld met je Doccle-account.