Hoe koppel ik mijn elektronische identiteitskaart (eID) aan mijn Doccle-account?

Je kan een of meerdere elektronische identiteitskaarten (eID’s) koppelen aan je Doccle-account:

1. Meld je aan op je account en ga via het menu rechtsboven naar Instellingen.
  2. Ga naar de rubriek elektronische identiteitskaart (eID en itsme).
  3. Klik op de knop op Een nieuw eID koppelen.
  4. Je komt nu op de eID-authentificatiepagina. Volg de opgegeven stappen, steek je elektronische identiteitskaart in de eID-kaartlezer en vul je pincode in. Je identiteitsgegevens worden geauthentificeerd en gelezen.
  5. Je eID is gekoppeld aan je account.