Hoe meld ik mij aan met mijn elektronische identiteitskaart (eID)?

Wat heb je nodig?

• Een computer met eID-kaartlezer aangesloten
  • Een Belgische elektronische identiteitstkaart (zie website overheid)
  • De pincode van de identiteitskaart

Heb je al een Doccle-account?

• Als je nog niet bent aangemeld op je account: ga naar de aanmeldpagina en klik op Aanmelden met eID. Volg de stappen en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord om de koppeling met je eID te voltooien
  • Als je reeds bent aangemeld op je account: volg deze stappen om je eID te koppelen.

Heb je nog geen Doccle-account?

Je moet eerst een account aanmaken. Daarna kan je je eID hieraan koppelen.